Рівненський ліцей

Святковий тиждень 7-Б

Опубліковано 31-12-2021, 09:53

325
Святковий тиждень 7-Б
Завжди є час, щоб гарно попрацювати, а також потрібно знаходити можливість і добре повідпочивати! Саме підходить до завершення важкий, наповнений різними подіями І семестр, тому семикласники так чекають на Новий рік та Різдво, які підносять настрій, дарують найбільш позитивні емоції. Але до святкування ще так далеко… Тому учні 7-Б класу вирішили трохи скрасити свій останній тиждень навчання, таким чином сподіваючись наблизити свята.
У понеділок у класі було розпочато акцію «Таємний Санта»: потайки один за одним гімназисти віддавали класному керівникові принесені своїм однокласникам подарунки. А на ранок вівторка – диво! Таємний Санта доставив подарунки точно за адресатами.
У вівторок також відбулася ще одна подія, яка порадувала гімназистів 7-Б: чаювання з новорічними конкурсами та передбаченнями.
Залишилося тільки поспівати радіючи… І це семикласникам вдалося зробити… у четвер, адже вони ходили подивитися мультфільм «Співай-2», а після цього ще й смакували піцою! Отже, тиждень видався на славу! До святкування Нового року та Різдва готові, адже отримали багато позитивних емоцій!
Дякуємо за прекрасний тиждень нашим батькам, учителям та адміністрації РУГ! Гарних усім свят!

Парфенюк О.М., класний керівник 7-Б кл.

Святковий тиждень 7-Б

Святковий тиждень 7-Б

Категорія: Інформація