Рівненський ліцей

Чарівне свято

Опубліковано 2-01-2023, 17:12

203
Чарівне свято
З приходом зими і дорослі, і малі чекають чарівних свят, особливо День святого Миколая, Новий рік та Різдво. Родинне єднання, душевне тепло, прекрасний запах мандаринів, приємні подарунки та зелена святкова красуня чарують усіх без винятку.
Тому і ліцеїсти 6-А вирішили відзначити новорічні свята креативно: у форматі піжамної вечірки переглянули фільм «Великий червоний пес Кліффорд». Це чарівна історія про школярку Емілі, яка дуже любить усе живе та одного разу потрапляє в зоомагазин, де багато різних тваринок. Побачивши незвичайне цуценя червоного кольору, дівчинка відразу ж захотіла стати його господарем. Яке ж було здивування, коли їй його просто подарували. Радісна та весела, вона мчить додому, а лягаючи спати, загадує єдине бажання: вона хоче, щоб цуценя виросло великим і завжди її захищало. Розплющивши вранці очі, головна героїня фільму «Великий червоний пес Кліффорд» украй здивувалася, адже їй махав хвостом 3-метровий пес. Тепер життя маленької дівчинки кардинально змінилося, а також наповнилося неймовірними пригодами та казусними ситуаціями.
Після перегляду фільму на нас чекала гра «Таємний Санта», де ліцеїсти отримали свої таємні подарунки, а завдяки батьківському комітету ми ще й поласували смаколиками.
P. S. Враховуючи, що свято передує новорічному, то така креативна ідея самоврядування дійсно вдала. Можемо запевнити, що спільне дійство подарувало всім безліч позитивних емоцій!

Бондар Ольга, класний керівник 6-А класу

Чарівне свято

Чарівне свято

Категорія: Інформація