Рівненський ліцей

«Кольоровий тиждень» 7-Б

Опубліковано 14-12-2021, 23:19

339
«Кольоровий тиждень» 7-Б
Надворі зима, небо вкрите сірими сніговими (чи то пак дощовими) хмарами, які навіюють сум. А так хочеться напередодні Нового року та різдвяних свят мати прекрасний радісний настрій! Але, як відомо, якщо настрою немає, то його потрібно створити самому. Тому гімназисти 7-Б класу вирішили хоч трохи додати фарб у сірі будні – вони зробили тиждень кольоровим!
Але семикласники не просто повинні були прийти в одязі того чи іншого кольору впродовж тижня (уявіть, дехто з дітей одягав одяг відповідного кольору онлайн). Гімназисти також розгадували фотозагадки, давали відповіді на підступні запитання, проходили тести… І все це було пов’язано з кольорами!
А чи знаєте ви, чому одне дерево в штаті Новий Південний Уельс (Австралія) має синій колір? А можете назвати дві найвідоміші екологічні організації, у назві яких є слово «зелений»? А чому одна кішка з Тайланду має жовтий колір хутра? А черепаха чому жовта? Яке море вікінги називали Зміїною затокою?
Якщо ви ще не знаєте відповіді на ці питання, то зверніться або до семикласників, або здійсніть пошук в інтернеті. Повірте, вам буде цікаво!

О.Парфенюк, класний керівник 7-Б

«Кольоровий тиждень» 7-Б

«Кольоровий тиждень» 7-Б

Категорія: Інформація