Рівненський ліцей

Знайомтесь: таланти живуть поруч!

Опубліковано 30-03-2024, 12:03

54
Знайомтесь: таланти живуть поруч!
Багатьма талантами славиться наша Рівненщина! Це ціле сузір’я письменників, художників, співаків та композиторів – людей різних творчих обдарувань. З-поміж них багатогранною особистістю є Олена Медведєва, журналістка, письменниця, засновниця бренду «Креативна книга», авторка дитячих книг, лауреатка кількох літературних премій, майстриня-вишивальниця, чиї роботи увійшли до книги рекордів України.
У чудовий весняний день Олена Анатоліївна завітала на гостину до учнів 8-Б класу. Під час зустрічі пані Олена познайомила ліцеїстів з частиною своїх вишиваних робіт, а саме: «Кобзарем» Тараса Шевченка, «Лісовою піснею» Лесі Українки, «Каменярами» Івана Франка, «Я поцілую мальву у щоку» Ліни Костенко та чотирма вишитими Євангеліями.
Нещодавно техніка майстрині-вишивальниці отримала офіційну назву – «ниткографіка». Окрім вишитих робіт, учні побачили неймовірну пісочну анімацію, почули повчальну притчу та познайомилися з літературною новинкою – другим виданням «Рівненського букваря», одну з літер якого намалювала учениця нашого ліцею Рехтман Марта.
Зустріч видалася надзвичайно теплою та пізнавальною. Діти були подивовані та приємно вражені неймовірними роботами, талантом та щирістю авторки. Розходилися, маючи чудові враження та побажання зустрітися не один раз… А ще з відчуттям гордості за таких талановитих людей поруч.

Лариса Котолюз, бібліотекар ліцею

Знайомтесь: таланти живуть поруч!

Знайомтесь: таланти живуть поруч!

Категорія: Інформація