Рівненський ліцей

Благодійна лотерея «Крок до перемоги»

Опубліковано 30-03-2024, 12:15

47
Благодійна лотерея «Крок до перемоги»
У сучасному світі, де багато уваги приділяється громадянському вихованню, благодійні акції в школах стають все більш актуальними. Однією з таких ініціатив учнівського самоврядування РЛ «Український» є благодійна лотерея, яка не лише сприяє збору коштів на потреби інших, але й надає учням можливість підтримки громадських ініціатив та вчить бути добрими, емпатійними.
22 березня за ініціативи центру корисних справ та лідерів учнівського самоврядування в нашому ліцеї відбувся розіграш шкільної благодійної лотереї «Крок до перемоги». З понеділка по четвер на другому поверсі можна було купити один або декілька квитків-донатів, гроші з продажу яких підуть на збір для потреб ЗСУ. Лоти для лотереї нам надали наші вчителі. Майже кожен з них запропонував приємний бонус зі свого предмету. У зміні 5-7-х класів дякуємо лідерам Родзяку Максиму та Фурсі Ангеліні за поширення квитків-донатів. У зміні 8-11 класів дуже вдячні Мартинюк Олександрі та Козак Варі!
Найактивнішими учасниками були Мартинюк Олександра, Гамуза Софія, Воробей Софія, Нікітчук Вікторія, Музичко Вікторія. За допомогою лотереї ми змогли зібрати аж 4600 гривень на потреби наших захисників! Дякуємо всім, хто долучився до акції, крокуємо до перемоги разом!

Козак Варвара, координатор центру корисних справ

Благодійна лотерея «Крок до перемоги»

Благодійна лотерея «Крок до перемоги»

Категорія: Інформація