Рівненський ліцей

Обірвана струна Володимира Івасюка

Опубліковано 1-04-2024, 20:24

66
Обірвана струна Володимира Івасюка
«Як зійдуть сніги із гір потоками, ой глибокими навесні…
Квіткою наснишся синьоокою вдалині мені, вдалині…»
Напевно, прочитавши ці рядки з пісні Володимира Івасюка «Пісня буде поміж нас», ви подумки наспівали собі продовження, що тішить мене, адже це не просто пісня – це душа поета, це наша пісенна спадщина, яку потрібно знати та берегти.
Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання учні 6-Б та 7-А класів відвідали тематичні заходи, присвячені 75-річчю від дня народження неймовірної людини з трагічною долею – Володимира Івасюка.
Дітям цікаво було познайомитися з легендарною особистістю, дізнатися про його життя та творчість, адже Володимир Івасюк – один із основоположників української естрадної музики, співак, композитор-виконавець, поет, Герой України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка. Учні переглянули біографічний фільм, поспівали в караоке та насолодилися почутими композиціями, такими як: «Водограй», «Пісня буде поміж нас», «Червона рута», «Мальви» та ін. На багатьох ліцеїстів це знайомство справило незабутнє враження! По завершенню заходу вони ще довго слухали оповідача, співали пісень та не поспішали покинути мистецьку залу бібліотеки на Лебединці.

Лариса Котолюз, бібліотекар ліцею

Обірвана струна Володимира Івасюка

Обірвана струна Володимира Івасюка

Категорія: Інформація