Рівненський ліцей

Останній дзвоник 7-Б

Опубліковано 6-06-2022, 07:51

416
Останній дзвоник 7-Б
Ось і позаду 2021-2022 навчальний рік. Він не дуже радував спілкуванням у колі однокласників та примусив ходити в масках через пандемію, відібрав у всіх великі та маленькі радощі через війну. Але діти все одно, наперекір усім негараздам, будуть зустрічатися, спілкуватися, навчатися та радіти життю, адже це орієнтир для кожного, особливо гімназистів 7-Б класу. Як доказ – наш відпочинок після свята Останнього дзвоника.
Учні 7-Б разом із батьками гарно та дружно провели час у таборі «Гайдамаки»: пограли у волейбол, футбол, квача, «Світлофор»; пострибали на батутах; змагалися з батьками не тільки в спортивних іграх, а й на логіку; смакували кулішем, печеною картоплею та іншими смаколиками. До речі, піцу іноді доводилося захищати від овечок, які вважали, що ця страва їм теж до вподоби, і намагалися будь-що її захопити всією невеличкою отарою.
Але головним було те, що ми нарешті зустрілися, пообіймалися, поспілкувалися та насолодитися товариством один одного. Дякуємо нашим батькам та особливо батьківському комітету за таке маленьке радісне свято! Такі зустрічі переконують, що ми всі однодумці, а тому українців ніколи за жодних умов не можна буде подолати!

Парфенюк О.М., класний керівник 7-Б

Останній дзвоник 7-Б

Останній дзвоник 7-Б

Категорія: Інформація