Рівненський ліцей

Останній дзвоник у Рівненській українській гімназії

Опубліковано 29-05-2018, 19:50

1224
Останній дзвоник у Рівненській українській гімназії
Свято останнього дзвоника – найочікуваніший день навчального року, бо попереду літні канікули, нові враження, хороші друзі. На нове захопливе життя очікують і п’ятдесят одинадцятикласників гімназії, адже вперше в житті самостійно обиратимуть подальший життєвий шлях, тому лінійка з нагоди Свята останнього дзвоника була присвячена їм – вигадливим, талановитим, веселим і непосидючим випускникам.
Розділити з ними радість торжества завітали гості: Надія Георгіївна Косміаді, донька професора мистецтв довоєнної гімназії Георгія Петровича Косміаді, Людмила Володимирівна Грекул – головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, Токарець Наталія Сергіївна – начальник відділу управління Держпраці в Рівненській області.
У цей травневий день гімназія почула багато привітань та побажань, сповнених щирого сердечного тепла: від директора Тетяни Андріївни, дорогих гостей, схвильованих та вдячних батьків, від учителя історії Сергія Петровича Сацика та класного керівника Ніни Миколаївни Литовченко. Та найзворушливішими миттєвостями лінійки традиційно були хвилини, коли випускники отримували на згадку маленькі дзвіночки, коли приймали з рук батьків на знак батьківської любові й благословення пахучий коровай, коли лунала пісня останнього дзвоника, який цього року подавали випускниця Купчик Анна та п’ятикласник Жужа Матвій, а ще хвилини, коли в єдиному пориві вся гімназія співала найулюбленіше «Віват назавжди, Alma mater!»
У когось із присутніх гімназистів дитинство повітряною кулькою почало відлітати в небо, а в когось настала пора відчути його солодкий та яскравий смак! Тож гарного літа всій гімназійній родині!

Наталія Корчага, педагог-організатор РУГ

Останній дзвоник у Рівненській українській гімназії

Останній дзвоник у Рівненській українській гімназії

Категорія: Інформація