Рівненський ліцей

На гостину до святого Миколая

Опубліковано 9-02-2020, 12:53

525
На гостину до святого Миколая
День святого Миколая – це одне з найочікуваніших зимових свят, адже всім хочеться дізнатися, чи чемними вони були впродовж року, чи помітив дідусь їхні старання і, звичайно, чи винагородить їх за слухняність.
Випала слушна нагода й для гімназистів поспілкуватися із святим Миколаєм. 21 грудня п’ятикласники майже в повному складі як дітей, так і батьків та Олени Феодосіївни (вони ж теж були чемні!) вирушив до резиденції по гарний настрій. І не помилилися! На них там чекали і розваги, і заплутані лабіринти, і складні завдання (але діти їх виконали швидко!), і цікавий фільм, і пригощання, і руханки, і танці, і, звичайно ж, розмова із святим Миколаєм, який, як виявилося, просто так подарунки не дає: треба було чи вірш розповісти, чи пісню заспівати, чи дати відповідь на питання.
Зустріч пролетіла швидко та весело, усі були задоволені і проведеним часом, і подарунками (вони ж були чемні впродовж року!). Дякуємо батьківським комітетам 5-х класів та вихователю за організацію такої дивовижної подорожі!

Батьки 5-х класів

На гостину до святого Миколая

На гостину до святого Миколая

Категорія: Інформація