Рівненський ліцей

Свято книги «Нам без книг ніяк не можна»

Опубліковано 11-04-2019, 21:59

735
Свято книги «Нам без книг ніяк не можна»
Щорічно навесні, коли дні стають теплими й сонячними, а дерева одягають зелені шати, гімназисти вшановують її величність – КНИГУ.
У Рівненській українській гімназії вже стало традицією таке книжкове свято, де кожен присутній відчуває себе улюбленим героєм.
Цьогоріч театралізоване дійство для п’ятикласників та їхніх батьків підготували та провели: Тарарук Дарина Павлівна, вихователь 5-х класів, Туровська Лідія Іванівна, учитель музики, та Котолюз Лариса Миколаївна, гімназійний бібліотекар.
Упродовж свята ведучі та книголюби розповіли про історію створення книги та нагадали правила поводження з нею. Веселою родзинкою стала інсценівка уривку з твору Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», де артистичні Ява та Павлуша розповіли гостям про цікаве, сповнене пригод життя сільських хлопчаків.
Окрасою свята стало хорове виконання пісень про книгу та дружбу. Багатьом дітям та гостям ця зустріч додала натхнення та гарного настрою. Найактивніших читачів гімназійної бібліотеки нагородили дипломами.
Під час свята було приємно спостерігати, що гімназисти поважають, люблять книги, із задоволенням їх читають та перечитують. Сподіваємося, що театралізовані вистави, музичні та мистецькі твори сприятимуть розвитку інтересу дітей до книги, яку не можна замінити нічим.

Котолюз Л.М., бібліотекар РУГ

Свято книги «Нам без книг ніяк не можна»

Свято книги «Нам без книг ніяк не можна»

Категорія: Інформація