Рівненський ліцей

Спортивний жовтень

Опубліковано 1-11-2023, 21:19

159
Спортивний жовтень
У жовтні спортсмени ліцею взяли участь у зональних обласних змаганнях з футболу Veres School Battle, що проходив на майданчиках закладів освіти Рівного та на навчально-тренувальній базі НК «Верес».
Команда ліцею «Український», складена переважно з учнів 6-х класів, достойно протистояла командам восьмикласників з інших навчальних закладів. Склад команди: Червоний Ілля, Тумак Станіслав, Ганджук Олександр, Крупко Андрій, Величко Олександр, Марчук Андрій, Жолобко Роман, Сениця Радіон, Тадай Володимир.
Ми не перемогли..., але надбали величезний досвід. А ще гарно провели час, випробували свої сили, навчилися справлятися із своїми емоціями (бо, ой, як тяжко сприймати поразку!).
А найголовніше, наступного року ми знову готові в бій вже за призові місця!
Також завдяки програмі Всеукраїнської учнівської ліги «Здорова Україна» були проведені спортивні змагання «Ліга дружніх» серед Рівненського ліцею «Український» та Рівненського ліцею №7. Це новий вид спортивних активностей НУШ.
Наші діти: Рудакова Маргарита, Єгорова Злата, Ткаченко Олександра, Конобеєва Соломія, Золотухіна Анна, Марчук Андрій, Хіміч Тимофій, Приступа Ярослав - мали змогу спробувати свої знання й навички в такому виді спорту як волейбол, проявляли волю до перемоги, єдність, дружбу та підтримку.
Ці дні жовтня юним спортсменам запам'ятаються яскравими позитивними емоціями та неочікуваними досягненнями.
Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатись, грати та змагатись, зберігаючи в серці непохитну віру в щасливе майбутнє України!
З 26.10 по 29.10 в м. Луцьк відбувся перший груповий етап чемпіонату України «Дитяча ліга» серед дівчат 2007 р.н. з волейболу. Команда, у якій представлені наші спортсменки Корнійчук Софія, Рудакова Маргарита, Єгорова Злата, зіграла 5 ігор. Чотири гри завершились перемогою! Посідаючи 2 місце в групі, продовжуємо змагання.

Василь Дячок, Сергій Анікін, учителі фізкультури

Спортивний жовтень


Категорія: Інформація