Рівненський ліцей

Екскурсія на виробництво

Опубліковано 6-02-2019, 16:57

753
 Екскурсія на виробництво
Багато учнів-шестикласників носять одяг нашого національного виробника «Goldi», тому ми разом з вихователем Бурець Оленою Андріївною, заступником з виховної роботи Бойчак Лесею Анатоліївною і батьками на власні очі хотіли побачити, як працює Рівненський льонокомбінат.
Від екскурсовода ми дізналися, що приїхали на найбільше текстильне підприємство України. Тут виготовляють вітчизняний трикотаж гарної якості, сучасний жіночий, чоловічий та дитячий одяг. Усю продукцію, яку реалізує ця компанія, виготовлено виключно з тканини власного виробництва з використанням власної фурнітури й друку на тканині. Нам показували різні цехи, де є сучасне дороге обладнання.
Нам також розповіли про відкриття нової унікальної твердопаливної котельні, що працює на відходах з деревообробки, показали, як вона працює на відходах з деревини й забезпечує виробничі потреби Льонокомбінату, а також обігрів приміщень підприємства. Ми дізналися, що ніякої шкоди навколишньому середовищу це підприємство не несе.
Як добре, що ми побували на такому виробництві, де вивчають світовий досвід галузі й вболівають за економічні інтереси міста Рівне та власної держави.

Франчук Ольга, учениця 6 класу

 Екскурсія на виробництво

 Екскурсія на виробництво

Категорія: Інформація