Рівненський ліцей

Про поліцію очима одинадцятикласників

Опубліковано 29-11-2017, 21:12

946
29 листопада учням 11-А класу було проведено екскурсію в управлінні Національної поліції м.Рівне. І хоча цей заклад є режимним об`єктом, але нас пропустили, адже ми прийшли ознайомитися ближче з роботою патрульних і, як виявилося, інших службовців, які також виконують важливі обов’язки.
Нас приємно вразила зустріч із лейтенантом поліції Іванною Бояківською, яка розповіла про відповідальну й небезпечну поліційну службу. І все це з усмішкою, «на позитиві»! До речі, усі, кого ми зустрічали в коридорах відділку, були дуже толерантні, тактовні, чемні, з гумором сприймали чергову екскурсію.
Що ж найбільше запам’яталося? Звичайно,
- Гімн України, який виконували на плацу;
- гімнастичні снаряди, виготовлені власноруч поліцейськими;
- стенди з інформацією про управління патрульної поліції Рівного (найбільше вразили стенди про жінок, які служать, спортсменів, досягнення поліцейських Рівного, а також воїнів АТО);
- безліч кабінетів (медиків, психолога, зв’язків із громадськістю, інформатики тощо);
- кімната відпочинку (яку ми уявляли зовсім іншою!);
- процес здачі зброї;
- майбутній маленький кінотеатр (Іванно Олександрівно, ми обов’язково прийдемо подивитися фільм, як і обіцяли!!!).
Але цей перелік був би неповним, якби ми не згадали собаку Пулю, яка нас також зустрічала. Між іншим, її поліцейські забрали після виконання чергового завдання до себе в управління, обігріли, нагодували й дали дах над головою.
З вищесказаного можна зробити такий висновок: поки такі відповідальні, мужні та чуйні люди працюють у нас в поліції, ми можемо почувати себе в безпеці.
Ще раз дякуємо за екскурсію!

Марта Ілючок, координатор 11-А

Про поліцію очима одинадцятикласників

Про поліцію очима одинадцятикласників

Категорія: Інформація