Рівненський ліцей

Нелегка професія поліцейського

Опубліковано 17-12-2017, 20:57

1182
11 грудня учні 10 класу разом із вихователем Панасюк О.Ф. ходили на ознайомчу екскурсію до Управління патрульної поліції в м. Рівному.
Біля воріт нас радо зустріли працівник патрульної служби Іванна Бояківська та добрий друг патрульних – собачка Пуля.
Усі були у захваті від екскурсії з перших кроків по території Управління. Увагу одинадцятикласників одразу привернув напис на воротях: «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою й невтомною працею любіть Україну». Ці слова Митрополита Андрія Шептицього служать налаштуванням для патрульних перед кожним виїздом на зміну.
Упродовж екскурсії гімназисти дізналися ще багато особливостей про рівненських полісменів, зокрема про щоденну традицію виконання гімну, про щомісячне нагородження найкращих патрульних козацькими символами.
Окрім того, Іванна Бояківська познайомила наших учнів з нелегкою професією поліцейського. Десятикласники з цікавістю слухали розповіді про буденні дні та про розпорядок дня поліцейських, про історію створення поліції та про їхні спортивні досягнення. Діти відвідали кімнату відпочинку та приймальне відділення, а також побачили кімнату, де зберігається та видається зброя на час чергування працівників поліції.
Такі зустрічі є дуже корисними для всіх учнів: можливо, у майбутньому, хтось із них захоче обрати цю професію.

Олена Панасюк, вихователь 10 класу

Нелегка професія поліцейського

Нелегка професія поліцейського

Категорія: Інформація