
Гімназисти 7-А класу вже не вперше беруть участь у кулінарному майстер-класі. Цього разу майстри Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Рижук Світлана Борисівна та Ковалець Марія Олександрівна навчали семикласників готувати бісквітні тістечка «Вулкан».
Юні кулінари дізналися, що справжній англійський десерт виник при дворі королеви Вікторії, а ще відкрили для себе кулінарні секрети про те, як приготувати бісквітне тісто, щоб воно було досить пухке та ніжне.
Кожен учасник приготував декілька тістечок «Вулкан», які можна було забрати з собою, аби поласувати з батьками та друзями за чашечкою гарячого чаю вдома.
Лупіна Н.М., вихователь 7-А кл.
