Рівненський ліцей

Віват назавжди, альма-матер!

Опубліковано 15-09-2019, 20:53

699
Віват назавжди, альма-матер!
Випускний вечір – завжди важлива подія в житті кожного школяра, адже це початок відповідального етапу та час прощання з дитинством.
І саме 23 червня 2019 року такий особливий день настав і для випускників Рівненської української гімназії. Саме тоді в стінах Рівненської обласної філармонії випускники отримали свідоцтва про здобуття середньої освіти. Зі святом, із успішним закінченням гімназії та вступом у доросле життя випускників привітали директор, вихователь, учителі та батьки. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Назавжди запам’ятається їм востаннє виконаний гімн гімназії.
Скільки стежок протоптано було нашими учнями навколо рідної альма матер, скільки довгоочікуваних дзвоників пролунало з уроків і на уроки, скільки радісних та сумних хвилин було пережито, скільки подорожей та екскурсій було проведено, скільки сценок на святах зіграно, скільки пісень проспівано - стільки ж доріг тепер відкривається їм у нове життя. Хочеться, щоб наші випускники завжди з теплотою згадували гімназійні роки, гімназійних друзів і, звичайно ж, учителів, які дали їм важливий поштовх у життя.
Ми всі бажаємо нашим випускникам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену й потрібну професію, обійти всі перешкоди, здобути те, чого прагнуть, уже зараз, адже від цього залежить їх майбутнє.
Любі діти, збережіть у собі жагу до життя й знань та не бійтеся труднощів! Нехай ваше життя буде настільки ж яскравим, як і цей випускний вечір!
Р.S. А за підготовку й проведення свята щиро дякую адміністрації закладу, педагогам та батькам.

Панасюк Олена Феодосіївна, вихователь

Віват назавжди, альма-матер!

Віват назавжди, альма-матер!

Категорія: Інформація