Рівненський ліцей

Картини з доповненою реальністю

Опубліковано 9-02-2021, 21:26

364
Картини з доповненою реальністю
4 лютого наш 6-Б клас разом із вихователем Оленою Феодосіївною та бібліотекарем Ларисою Миколаївною відвідали галерею «Євро - Арт». Там ми познайомилися з картинами української художниці та письменниці Емми Андієвської. У світі вона більше відома як художниця, але в Україні шанують і її літературний талант. Таке знайомство було дуже доречним, адже нещодавно на уроках української літератури ми вивчали її казку-притчу «Говорюща риба». Художниця створює також ілюстрації до своїх літературних творів.
Загальний доробок картин Ємми Андієвської становить більше 17000 полотен. Вона створює особливі картини, які важко зрозуміти з першого погляду. Нам сподобалося зображення тварин та яскраве поєднання кольорів у картинах. А деякі картини навіть «оживали», тобто нам продемонстрували три картини з доповненою реальністю. Після відвідування галереї стає зрозумілим, що вкладений Єммою Андієвською зміст картин може відрізнятися від нашого сприйняття, адже бачення світу в кожного своє, неповторне. Тому, відвідуючи виставки картин, ми зможемо навчитися їх розуміти.
Окрім того, ми всі були приємно подивовані й тим, що в галереї є ще виставка дитячих робіт учнів цієї галереї. Серед них – робота нашої однокласниці Іванцової Єви. Ми бажаємо їй теж творчих успіхів.

Бартошук Даніела, Кирильчук Денис, учні 6-Б класу

Картини з доповненою реальністю

Картини з доповненою реальністю

Категорія: Інформація