Рівненський ліцей

А що новенького у бібліотеці???

Опубліковано 27-12-2021, 13:23

339
А що новенького у бібліотеці???
Ось і підійшов до завершення ще один рік. Трішки сумно, але попереду стільки всього цікавого, аж дух перехоплює… Насамперед це довгоочікувані канікули. Ура! І ще раз ура! Адже йдуть різдвяні свята, а це означає, що попереду поїздки, зустрічі з друзями та цікаві подарунки!
Отже, розпочнемо з подарунків. Нещодавно фонд бібліотеки поповнився літературними новинками, а якими саме, дізнаєтеся, коли відвідаєте бібліотеку. Ці цікаві книжечки вже стоять на поличках та чекають на своїх читачів, тобто на вас! Тому, аби канікули стали неперевершеними, зайдіть у бібліотеку та виберіть собі захопливу книжечку…
А ще цікавими новинками поповнилася виставка-обмін «БУККРОСИНГ», яка теж радо зустріне своїх активних користувачів.
Окрім того, у переддень нового року ми хочемо подякувати всім, хто брав участь у щорічній благодійній акції «Подаруй книгу бібліотеці».
Дякуємо Горбачу Назару, Левчук Аліні, Туровській Лідії, Дундюк Вірі, Невірковець Вікторії, Дегтярьову Андрію, Герус Олександрі, Семківу Назарію, Осіпову Єгору, Капітанюку Максиму, Кореню Сергію, Думі Софії, Музиці Олександрі, Виштикалюк Анастасії, Олійник Валерії, Чубай Олександрі та всім-всім учням, батькам і педагогам, усім, хто подарував книги, і всім, хто хотів подарувати, але ще цього не зробив через якісь причини. Завдяки вам ми тепер маємо чудові подарунки під ялинку.
І насамкінець хочемо нагадати поціновувачам книги: слідкуйте за бібліотечними акціями та конкурсами, які проходять упродовж року, адже, беручи в них участь, ви не тільки станете всезнайками та всерозумниками й матимете силу-силенну друзів-читачів, а ще й отримаєте подарунки.
Нагадуємо, що цьогорічними переможцями книжкових конкурсів стали:
1 місце - Ілючок Діана (9-Б клас);
2 місце - Омельчук Саша (8-А клас);
3 місце (обласний етап) - Дундюк Таня (6-Б клас).
Вітаємо наших читайликів та зичимо цікавих подорожей сторінками улюблених книг.

Котолюз Лариса, бібліотекар РУГ

А що новенького у бібліотеці???

А що новенького у бібліотеці???

Категорія: Інформація