Рівненський ліцей

Гостинна Волинь

Опубліковано 19-10-2021, 22:46

352
Гостинна Волинь
18 жовтня учням 5-А класу під керівництвом педагогів Бондар О.М. та Юзюк Р.П. було організовано цікаву екскурсію на фабрику м'яких іграшок «Тигрес» (с. Липини, Луцького району) та в музей технічного прогресу в «Адреналін Сіті» у м. Луцьк.
На фабриці гімназистів зустріла привітна екскурсовод пані Ірина. Її розповідь була цікавою та пізнавальною. Гімназисти побачили весь процес створення іграшки: від ідеї та ескізів до готового продукту. Діти також відвідали цех, де викроюють та шиють м'які іграшки, а також створюють пластмасові іграшки.
Продукція вразила нас своєю хорошою якістю та екологічністю. Кожен учень та їхні батьки, які теж подорожували разом із дітьми, змогли придбати іграшки, які будуть нагадувати їм про цю подорож.
Після фабрики наш автобус попрямував в «Адреналін Сіті», і ми відправилися на екскурсію в музей, де зібрано прилади, які презентують технічний прогрес, починаючи з найпростіших пристосувань первісних часів аж до сьогодення.
Після змістовної розповіді екскурсовода учні мали можливість самостійно долучитися до технічного прогресу: ми спробували маятник Ньютона, зацікавилися картинами з оптичними ілюзіями, пограли на музичних інструментах, посиділи на кріслі Гуллівера та багато іншого.
Похід у музей справив на дітей величезне враження, адже він має вагому навчальну функцію, окрім цього, там можна пофотографуватися та добряче повеселитися.
Після екскурсії ми сіли в автобус та попрямували до Тунелю кохання. І хоча всі були вже втомлені, та відмовитися від зупинки в казковому осінньому лісі діти не змогли. З чудовими враженнями повернулися додому...mmmmmbebra

Бондар О.М., класний керівник 5-А кл.

Гостинна Волинь

Гостинна Волинь

Категорія: Інформація