Рівненський ліцей

Добро повертається!

Опубліковано 9-03-2021, 22:02

402
Добро повертається!
Нещодавно в Україні відзначався День спонтанного прояву доброти.
Доброта – це прояв щирих, добрих почуттів до когось. Вона робить нас чуйними й терпимими, здатними дарувати турботу та любов. В Україні це свято поки широкого поширення не отримало. Проте епізодично в цей день проводяться благодійні заходи.
Так, гімназисти нашого 6 класу разом із вихователем у цей день відвідали обласну наукову бібліотеку, де був підготовлений цікавий захід до Дня спонтанного прояву доброти.
Після заходу ми всім класом вийшли на вулицю й дарували перехожим нашого міста сердечки як символ доброти. Нам це дуже сподобалося, адже ми ще раз упевнилися, що доброта – якість, яка цінується незалежно від свята, і зрозуміли, що проявляти її варто не тільки в такі дні, а й завжди. День спонтанного прояву доброти допоміг нам зрозуміти, наскільки наші вчинки впливають на інших людей і як легко підняти настрій іншій людини.
Добрі справи «заразні»: коли ми допомагаємо комусь, ця людина на знак подяки допомагає комусь ще. Йде ланцюгова реакція доброти. Так зробімо спонтанні прояви доброти частинкою нашого повсякденного життя, і тоді світ обов’язково стане трішки добрішим!

Пресцентр 6-Б класу

Добро повертається!

Добро повертається!

Категорія: Інформація