Рівненський ліцей

Маленьке новорічне диво

Опубліковано 21-01-2021, 07:56

451
Маленьке новорічне диво
Напередодні новорічних свят і дорослих, і дітей охоплює передчуття дива. Звичайно, одинадцятикласники потроху втрачають віру в чарівну казку, проте це наш останній гімназійний рік, тому він повинен стати особливим і незабутнім. Майже всі підтримали ідею пограти в «Таємного Санту» – різдвяний обмін подарунками. Учасники рандомно ставали для когось такими собі чарівниками, які мали надзвичайно важливу місію. Варто зазначити, що результат перевершив усі наші сподівання!
Отримувати подарунки – це дуже приємно, проте не менше задоволення приносить і процес вручення його комусь. А як цікаво його створювати! Кілька днів з голови не виходить людина, для якої ти став Сантою. Вибір подарунка та його пакування створили купу позитивних емоцій та вражень. Звичайно, без скептиків не обійшлося, але навіть вони підтвердили, що ця маленька новорічна гра була чудовою.
Кожен з нас дуже вдячний своєму Санті, адже подарунки стали такими неймовірними та влучними. Кожен випускник зрозумів, що дива ми творимо самі!

Голотюк Вікторія, гімназистка 11-Б класу

Маленьке новорічне диво

Маленьке новорічне диво

Категорія: Інформація