Рівненський ліцей

Передвиборчі перегони в Рівненській українській гімназії

Опубліковано 17-11-2020, 18:48

433
Передвиборчі перегони в Рівненській українській гімназії
У листопаді стартував загальногімназійний проєкт «Вибори Координатора РУГ». На цю посаду в гімназії претендують 5 учнів: восьмикласник Жужа Матвій, дев’ятикласники Дмитрук Зоряна та Ольшанецький Ігор, десятикласники Коновальчук Касян та Ковалик Юлія.
Передвиборний процес має кілька етапів – від підготовки програми кандидатами до власне дня виборів. Та найцікавіші заходи, присвячені виборам Координатора, відбуваються саме в той тиждень, який передує такій важливій події. Так, у п’ятницю 13 листопада відбулася процедура жеребкування, під час якої кандидати дізналися, під яким номером будуть розміщені їхні прізвища в бюлетені, а члени виборчої комісії затвердили зразок бюлетеня.
У понеділок 16 листопада кандидати зустрілися за круглим столом із адміністрацією гімназії, щоб у діалозі з’ясувати важливі для всіх сторін питання щодо діяльності самоврядування в РУГ, детально обговорити передвиборчі програми, заручитися підтримкою адміністрації у своїх ініціативах.
Найвідповідальнішою та найцікавішою була зустріч учасників перегонів із представниками класів. Не прості запитання гімназистів до кандидатів були достатньо складним випробуванням, та наша п’ятірка трималася як належить справжнім лідерам: упевнено, компетентно та з оптимізмом. Ще кілька днів активної агітації, і настане день виборів.
Та хто б не став лідером перегонів, гімназія вже має потужну команду старшокласників, які натхненні однією справою – активна позиція в гімназійному самоврядуванні. А від цього всі у виграші!

Наталія Корчага, педагог-організатор РУГ

Передвиборчі перегони в Рівненській українській гімназії

Передвиборчі перегони в Рівненській українській гімназії

Категорія: Інформація