Рівненський ліцей

Ми дякуємо нашим учителям…

Опубліковано 21-10-2020, 21:34

612
Ми дякуємо нашим учителям…
День учителя завжди був особливою подією в Рівненській українській гімназії. Щороку він приносить і педагогам, і учням яскраві враження, незабутні спогади, різні веселощі та щирі усмішки. Тема, концепція, антураж, оформлення – ми уявляли їх, Ви не повірите, ще з п’ятого класу. Однак усе це не просто так… Усе це трохи дивний, але на 100 % наш авторський спосіб віддячити рідним учителям.
Усім учням відомо, що педагогічний колектив гімназії особливий. І це стосується не лише навиків наших учителів, адже ставлення до своїх вихованців, розуміння, повага й готовність допомогти значно важливіші.
Сподіваємося, свято, яке одинадцятикласники готували для вас, розповіло про наші емоції та ставлення до вас, наші найкращі у світі вчителі!
Тепер передаємо естафету десятикласникам, а Вас запрошуємо в альбом, щоб побачити та почути, як усе було. На жаль, це лише маленька частина нашого свята, оскільки в реальності все було набагато веселіше, експресивніше й драйвовіше.
P.S. Дорогі вчителі! Ми пам’ятаємо всі ваші настанови, поради та нотації і неймовірно вдячні за це. Ми ніколи вас не забудемо.

Ваші одинадцятикласники

Ми дякуємо нашим учителям…

Ми дякуємо нашим учителям…

Категорія: Інформація