Рівненський ліцей

День миру в Рівненській українській гімназії

Опубліковано 27-09-2020, 21:01

488
День миру в Рівненській українській гімназії
Щорічно 21 вересня, відзначаючи День миру, світове товариство закликає зупиняти всі війни, адже процвітання країн і збереження планети можливі тільки в умовах миру. Особливого значення ця тема набула в нашій країні, адже вже сьомий рік у долі українців щодня стукає війна.
У цей день гімназисти теж говорили про мир: були проведені тематичні флешмоби «Голуб миру» (6 класи), «Хай живе щасливо на Землі людина» (8 класи), «Ми за мир» 5-Б клас, 9-Б клас; години спілкування «Ми обираємо мир» 10-А клас, «Ми за мир» 9-А клас. Десятикласники виготовляли журавликів миру. Учні 7-х класів створили ланцюг єднання, який здатен об’єднати не тільки гімназистів між собою, а й людей у всьому світі, адже кожна ланка цього символічного ланцюжка – це риса, яка допомагає людям жити в мирі: дружба, творчість, любов, підтримка, готовність прийти на допомогу, уміння слухати, повага! На годині спілкування шестикласники демонстрували підготовлені вироби та листівки для воїнів, які саме в цю хвилину боронять схід нашої країни від ворога. А восьмикласники написали листи захисникам на передову.
Сьогодні ми всі добре усвідомлюємо найвищу цінність миру. Важливо, щоб гімназисти розуміли, що мир – це не лише припинення війни, а й щоденна чесна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку й заможного майбутнього.

Наталія Корчага, педагог-організатор РУГ

День миру в Рівненській українській гімназії

День миру в Рівненській українській гімназії

Категорія: Інформація