Рівненський ліцей

Толерантність – це повага

Опубліковано 4-02-2020, 20:37

452
Толерантність – це повага
16 листопада в Україні відзначається Міжнародний день толерантності, тому 18 та 19 листопада учні 7-х класів разом із вихователем Оленою Андріївною відвідали Рівненську обласну універсальну наукову бібліотеку, де нам розповіли, що саме українці є найтолерантнішою нацією у світі.
Зустріч розпочалася з читання вірша Василя Симоненка та притчі про терпіння. Ми дізналися, що Ірма Вітовська презентує новий благодійний арт-проєкт «Оскар і рожева пані» як спробу привернути увагу суспільства до проблем паліативної допомоги тяжко хворим дітям, що потребують допомоги.
Наступна наша розмова була про булінг – агресивну поведінку з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. За статистикою, 80% українських дітей стали жертвами насилля. Ми мали змогу послухати пісню Дмитра Шурова (який був у подібній ситуації) «Не смійся з мене» та подивитися кліп до цієї мелодії.
Ми дякуємо працівнику бібліотеки Олені Анатоліївні, яка провела для нас цей захід, а також Олені Андріївні за змогу відвідати його.

Назарук Анна, учениця 7-Б кл.

Толерантність – це повага

Толерантність – це повага

Категорія: Інформація