Рівненський ліцей

Cпільне свято – це радість, помножена на всіх!

Опубліковано 4-02-2020, 20:31

895
Cпільне свято – це радість, помножена на всіх!
У дитинстві є багато чудових свят, які чекаєш із нетерпінням. Серед них день Святого Миколая, Новий рік і, звичайно ж, День народження! Цього року нам дуже пощастило – кожен із гімназистів уже відзначав чи відзначатиме свій День народження в колі сім’ї, з друзями, але потім ми святкуватимемо ще й усі разом – нашою гімназійною класною родиною. Так, як це відбувалося минулої п’ятниці.
Саме тоді всім дружнім 5-Б класом ми святкували день літнього та осіннього іменинників. Уявляєте, майже два десятки тих, хто народився влітку й восени одночасно отримували привітання, раділи й тішилися з нагоди свого Дня народження!
А свято було насправді цікавим, гарно організованим і продуманим. Ніхто з винуватців торжества не залишився обділеним увагою чи без подарунків.
Саме свято відбувалося у формі великої гри-квесту, яку проводили вихователь Панасюк Олена Феодосіївна та ведучі Дементьєва Олена та Шидловський Владислав. Потрібно було пройти декілька станцій, кожна з яких передбачала конкурс. Уся наша мандрівка відбувалася за мотивами казки про Вінні Пуха. Наприклад, на першій станції проводити конкурс допомагав сам Вінні Пух (Лучанін Матвій). У цьому конкурсі треба було перенести ложкою горіхи. Та не просто перенести, а зробити це на швидкість, змагаючись із командою суперників. Так-так, незважаючи на те, що ми всі дружимо, нас було об’єднано у дві команди!
Наступний конкурс проводився на галявині П’ятачка (Нідельська Соломія), де ми повинні були під музику якнайшвидше сісти на стільці. І той, хто не встигав це зробити, вибував.
Конкурс на галявині Ослика (Кордонець Антон) дуже креативний, адже нам потрібно було намалювати свій настрій! Уявляєте? А тепер уявіть усі наші малюнки! Повірте, жодному дорослому не вистачить на це фантазії. Але було справді цікаво й смішно.
А от на галявині Мудрої Сови (Суха Дана), ми відгадували загадки, бо ж що ще робити з героєм казки, який усіх повчає і все на світі знає?
Я міг би ще довго розповідати про те, що відбувалося на інших галявинах Тигра (Величко Давид) та Генги і Ру (Должениця Софія, Мартинюк Олександра) і в інших конкурсах, але повірте, це дуже невдячна справа, бо словами не можна передати ту чудову атмосферу, що панувала на нашому святі, ті емоції, що вихлюпувалися через край, і той гарний настій, який ми також отримали в подарунок і принесли додому разом із іншими призами. Це я вам стверджую як літній іменинник – один із тих, для кого влаштовувалося це свято.
День іменинника вдався на славу, єдине, що трохи засмучує, це те, що до наступного свята іменинника ще трохи довго чекати.

Денис Кирильчук, 5-Б клас

Cпільне свято – це радість, помножена на всіх!

Cпільне свято – це радість, помножена на всіх!

Категорія: Інформація