Рівненський ліцей

Ток-шоу «Я люблю Україну!»

Опубліковано 24-01-2020, 20:49

875
Ток-шоу «Я люблю Україну!»
Уже традиційним для нашого закладу стало проведення для старшокласників ток-шоу «Я люблю Україну!». Цього року змагалися між собою одинадцятикласники.
Команда хлопців «Калькулятор», розпочавши гру з відривом у 0,5 бала, так і тримала першість протягом усього шоу. Команда дівчат «Амазонки», хоч і поступилася хлопцям, але продемонструвала високий рівень знань та креативного мислення! А завдання були надзвичайно цікаві: знайти відповідність давньоукраїнському слову в сучасній українській мові; за символом, зображеним на слайді, назвати свято; у хмарі слів знайти рядки вірша Тараса Шевченка й назвати поетичний твір; упізнати за фото відомого українського діяча та вказати рід його занять; зіграти на дзвіночках мелодію української народної пісні й заспівати її тощо.
Отже, І місце в ток-шоу посіла команда «Калькулятор» у складі Мироновича Павла, Стасюка Іллі, Свидини Богдана, Яремчука Дениса, Покровського Єгора та капітана команди Гедзюка Владислава! А з другим місцем ми вітаємо команду «Амазонки» в складі Турченюк Анни, Кулик Анни, Юрчук Анни, Наперковської Надії, Грекової Поліни та капітана команди Случик Дарини!
Дякуємо нашим педагогам Гаврилюк Оксані Володимирівні та Остапіній Тетяні Іванівні за цікавий захід!

Случик Дарина, координатор 11-Б класу

Ток-шоу «Я люблю Україну!»

Ток-шоу «Я люблю Україну!»

Категорія: Інформація