Рівненський ліцей

Брейн-ринг «Гуманне ставлення до тварин» у восьмикласників

Опубліковано 30-12-2019, 20:42

778
Брейн-ринг  «Гуманне ставлення до тварин» у  восьмикласників
4 жовтня – Всесвітній день тварин, тому гімназисти восьмих класів вирішили долучитися до ІІ Всеукраїнського уроку доброти. У цей день представники центру «Корисних справ та екології» Виговська Інна, Кардаш Анастасія (8-Б кл) та Веремчук Тарас, Зволінський Роман (8-А кл.) разом з вихователем Лупіною Наталією Мирославівною провели у 8-А та 8-Б кл. екологічний брейн-ринг «Гуманне ставлення до тварин».
У грі взяли участь три команди 8-Б класу: «Хаскі» (капітан Надієвець Ольга), «Сенбернар» (капітан Романюк Юля), «Чіхуахуа» (капітан Найдич Регіна) – та команди 8-А класу: «Тюлені» (капітан Гречанна Ольга), «Собачий рай » (капітан Бурачик Анна), «Сімба» (капітан Рудик Дарина).
Гра тривала 2 раунди по 17 запитань. Під час брейн-рингу восьмикласники продемонстрували свої знання про собак та котів, обговорили актуальну на сьогодні проблему безпритульних тварин в Україні.
Перемогу в іграх здобули команди 8-Б класу «Чіхуахуа» (капітан Найдич Регіна) та 8-А класу «Тюлені» (капітан Гречанна Ольга).
По закінченню гри вихователь наголосила, що тварини – наші вірні друзі, які багато століть живуть поряд із нами та допомагають у скрутних ситуаціях, саме тому варто ставитися до них із любов’ю та розумінням і не залишати у біді.
Ніколи не зраджуйте своїх друзів!

Лупіна Н.М., вихователь 8-х класів

Брейн-ринг  «Гуманне ставлення до тварин» у  восьмикласників

Брейн-ринг  «Гуманне ставлення до тварин» у  восьмикласників

Категорія: Інформація