Рівненський ліцей

Знайомство із "Золотою Підковою Львівщини" та дельфінарієм «Оскар»

Опубліковано 6-12-2019, 23:07

519
Знайомство із "Золотою Підковою Львівщини" та дельфінарієм «Оскар»
Семикласники разом зі своїм вихователем Оленою Андріївною Бурець вирішили податися в один із найпопулярніших туристичних маршрутів України, щоб побачити всю красу Львівщини. Отже…
У перший день подорожі ми побували аж у трьох замках. Першим на шляху був чи не найкрасивіший замок Львівщини, що розташований у с.Підгірці. Екскурсовод розповіла нам, що в ньому знімали окремі сцени фільму про д’Артаньяна й тут теж є привид жінки. Легенда про мару білої пані, яка стогне й ввижається охоронцям (інколи навіть відвідувачам!), докотилася до американського проєкту «Мисливці за привидами».
Наступний замок – Олеський. Він один із найдавніших. Ми дізналися, що в саме тут народився майбутній король Речі Посполитої Ян III Собеський. Замок має два крила, які об’єднує в’їзна брама. Усередині є внутрішній дворик з криницею. А навпроти входу можна піднятися на галерею, звідки видно панораму околиць. Ми так і зробили. У нас вийшли гарні світлини!
Третім ми відвідали Золочівський замок та Китайський палац, який король збудував для своєї дружини. У ньому розташована музейна експозиція, адже він теж є частиною Львівської галереї мистецтв. Нам показали окремі портали, потайний хід, туалети XVIII століття та первісну систему каналізації. Золочівський замок збудував у XVII столітті батько того ж Яна III Собеського, майбутнього короля Речі Посполитої.
Втомлені, але щасливі, ми приїхали в центр «Емануїл». Тут нам запропонували створити своїми руками чудові декоративні свічки. Ми успішно пройшли майстер-клас, і в наших руках опинилися власноруч виготовлені маленькі шедеври.
Наступного ранку ми пішли знайомитися з дельфінами в м. Трускавець і мали унікальну нагоду відвідати шоу-програму із дельфінами та морськими котиками, поплавати та сфотографуватись з ними. Дельфіни – це дивовижні морські тварини, які надовго зарядили нас позитивними емоціями, подарували незабутні враження та гарний настрій. Дякуємо вчителям та батькам за таку можливість подорожувати!

Анікіна Світлана, учениця 7-А класу,
Бурець Олена Андріївна, вихователь

Знайомство із "Золотою Підковою Львівщини" та дельфінарієм «Оскар»

Знайомство із "Золотою Підковою Львівщини" та дельфінарієм «Оскар»

Категорія: Інформація