Рівненський ліцей

Профорієнтація

Опубліковано 14-04-2019, 19:55

653
Профорієнтація
Нещодавно учні 11-х класів Рівненської української гімназії разом із вихователем Панасюк Оленою Феодосіївною відвідали Рівненський інститут Київського університету права Національної академії наук України. Це державний навчальний заклад, який здійснює підготовку за спеціальністю «Правознавство» на базі повної загальної середньої освіти. Директор закладу Якимчук Володимир Леонович радо зустрів гімназистів, поділився інформацією про умови вступу до Київського університету права і розказав, що НАН України готує висококваліфікованих юристів для державних і правоохоронних органів, сфери ринкової економіки та наукової сфери. Четвертий рівень акредитації надає можливість отримати диплом бакалавра, спеціаліста та магістра державного зразка.
Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін – Українець Стефанія Ярославівна – розказала про навчання в закладі, вісім кафедр та студентське життя.
Дикун Ганна Петрівна – провела учням цікаву екскурсію по кабінетах. Усім сподобалася велика, світла й затишна бібліотека.
Діти гарно провели час і дізналися для себе багато нового.

Панасюк О.Ф., вихователь 11-х класів

Профорієнтація

Профорієнтація

Категорія: Інформація