Рівненський ліцей

Тренінг марафон «Загублені в часі» у РУГ

Опубліковано 7-04-2019, 21:39

1112
Тренінг марафон «Загублені в часі» у РУГ
Ви проводили коли-небудь ніч у гімназії?! А нам це вдалося, адже ми стали учасниками традиційного гімназійного нічного тренінгу «Загублені в часі».
Цього вечора ми дізналися про нове для нас явище - СИНЕРГІЯ. Наші тренери – вихователь Панасюк Олена Феодосіївна, педагог-організатор Корчага Наталія Володимирівна та соціальний педагог Бондар Ольга Миколаївна – провели із нами масу цікавих вправ. Ми виконували хитромудрі завдання, презентували одяг із газет, в’язали вузлики на пам'ять (до речі, це не так просто, як здається), створювали «Квадрат Малевича». Але найцікавішим був КВЕСТ. Так класно бігати з ліхтариком по гімназії, шукати завдання, давати відповіді… І це все в повній темряві. Після квесту ми мали змогу стати сценаристами та режисерами короткометражних фільмів за мотивами різних казок (фільму жахів «Курочка Ряба», романтичної мелодрами «Попелюшка» та пригодницького трилеру «Троє поросят» ).
А як класно й смачно було поласувати піцами, соками, печивом та гарячим чаєм!
Стомлені, проте щасливі, о 7:00 годині ранку, після сходу сонця, ми «знайшлися»! Сонні та задоволені водночас ми розпрощалися й пішли по домівках. Хочемо щиро подякувати адміністрації Кухарчук Т.А., Бойчак Л.А. та нашим педагогам за надану можливість провести таємничу й незабутню ніч у стінах нашого улюбленого закладу.

З любов’ю, ваші одинадцятикласники

Тренінг марафон «Загублені в часі» у РУГ

Тренінг марафон «Загублені в часі» у РУГ

Категорія: Інформація