Рівненський ліцей

ЗНО 2019. Реєстрація

Опубліковано 6-02-2019, 17:02

593
ЗНО 2019. Реєстрація
З 5 лютого розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
У 2019 році абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.
Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.
Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру, потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3Х4, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Звертаємо увагу, що в паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім.
Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому навчається учень.
Із 2019 року процедура реєстрації учасників та порядок визначення результатів ЗНО дещо зміняться порівняно з попередніми роками.
Відповідні зміни зафіксовано в Наказі Міністерства освіти і науки України від 07.12.2018 № 1353 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів щодо зовнішнього незалежного оцінювання».
Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2019 рік». Індивідуальні конверти особам, які проходять ДПА у формі ЗНО надсилаються за адресою навчального закладу, іншим особам – за адресою, вказаною в реєстраційній картці.
На сайті Українського центру для кожного учасника ЗНО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.
До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Категорія: Інформація