Рівненський ліцей

Андріївські вечорниці для десятикласників

Опубліковано 13-12-2018, 21:12

817
Андріївські вечорниці для десятикласників
З давніх часів Андріївські вечорниці були найулюбленішою розвагою молоді. Сучасне покоління – десятикласники Рівненської української гімназії та їхні педагоги – також зібралася напередодні свята Андрія, щоб долучитися до давньої традиції.
Ніби ожили перед гімназійною молоддю ігри й забави нашого народу. Як і колись, відпрошувалися в батьків, збирали речі для ворожіння, вигадували забави для хлопців та дівчат, ворожили, кусали калиту, співали веселих народних пісень і, звичайно ж, їли смачні вареники із сюрпризами-начинками.
Учасниками дійства були Грекова Поліна, Кректун Вікторія, Кулик Анна, Качуровська Анастасія, Наперковська Надія, Свидина Богдан, Гедзюк Владислав, Овсієнко Олексій, Качан Андрій. Неперевершеними ворожками стали вихователь Тетяна Остапіна та педагог-організатор Наталія Корчага.
Віримо, що наша багата духовна спадщина не піде в забуття, адже живе поміж нас пам'ять про минуле. Наші традиції – невичерпна скарбниця. У ній розум, кмітливість, гумор, надія і світло завтрашнього дня. Хай у нас завжди живим вогником світяться обереги пам'яті!

Кректун Вікторія,
центр культури та відпочинку 10-А класу

Андріївські вечорниці для десятикласників

Андріївські вечорниці для десятикласників

Категорія: Інформація