Рівненський ліцей

Шестикласники готуються до свят

Опубліковано 26-11-2018, 21:15

706
Шестикласники готуються до свят
Ура! Для шестикласників на базі навчально-практичного центру Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі було проведено майстер-класи.
Майстер виробничого навчання Рижук С.Б. навчила дітей оздоблювати імбирне печиво, адже незабаром Новий рік та Різдво, а саме це печиво додає казкового настрою за святковим столом.
Запашні пряники, зроблені з медово-імбирного тіста, мають свою історію та давні традиції в усьому світі, вони можуть мати будь-яку форму та стати незвичайною ідеєю для натхнення: їх можна подарувати як новорічний сувенір, повісити на ялинку як прикрасу, та, зрештою, просто із задоволенням скуштувати! Ми дізналися секрет тіста та помадки для оздоблення пряників. Червона, біла, голуба та жовта помадка….і ось на печиві з’являються гарні візерунки, зроблені власноруч. Якби тільки наші мами бачили цю красу….
Майстер виробничого навчання Ляшук О.В. показала нам, як готувати дивовижні коктейлі (тепер ми знаємо рецепт «Рожевого фламінго»!), а ще ми навчилися правильно складати сервірувальні серветки.
Дякуємо за співпрацю директору, методисту та майстрам Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі.

Олена Андріївна Бурець, вихователь шестикласників

Шестикласники готуються до свят

Шестикласники готуються до свят

Категорія: Інформація