Рівненський ліцей

Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії

Опубліковано 20-11-2018, 21:50

647
Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії
З 12 по 17 листопада в Рівненській українській гімназії пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
За статистичними даними, щороку на дорогах України гине майже 5тис. людей, травмуються – близько 40 тисяч. Серед усіх країн Європи в Україні найвища смертність на дорогах. Тому впродовж Тижня педагоги РУГ активно переконували гімназистів у важливості дорожньої культури, безпечної поведінки пішоходів та велосипедистів під час дорожнього руху.
Під час Тижня гімназисти 5-6 класів зустрілися з працівниками управління патрульної поліції в Рівненській області Тетяною Ятчук та Іванною Бояківською, які наголосили на наслідках порушення правил дорожнього руху, розповіли, як правильно переходити складні ділянки дороги та перехрестя.
Гімназисти 7-х класів переглянули відеоролики на тему «Безпека пішоходів – у руках самих пішоходів», а учні 5-х класів підготували малюнки «РУГ – за безпечний рух», дев’ятикласники обговорили відеоматеріали щодо порушень пішоходами правил дорожнього руху, проаналізували причини аварій та повторили алгоритм надання першої домедичної допомоги постраждалим.
Гімназисти 11-А класу презентували особливості професії поліцейського дорожньо-патрульної служби. У своїх професіограмах учні звернули увагу на плюси й мінуси такого професійного вибору, переконалися в соціальній значущості цієї професії. Також старшокласники підготували фотознімки на виставку «Молодь за безпеку дорожнього руху».

Леся Бойчак, заступник директора з виховної роботи

Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії

Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії

Категорія: Інформація