Рівненський ліцей

Тренінг «Загублені в часі»

Опубліковано 23-05-2018, 06:36

830
Тренінг «Загублені в часі»
18 травня на подвір’ї гімназії о 21.30 було, на диво, людно. Що ж трапилося? Виявляється, цьогорічні одинадцятикласники вирішили не оминути увагою традиційний тренінг «Загублені в часі». І хоча він відбувся в останній день їхнього навчання й попереду вже бовваніють іспити ЗНО, гімназисти були сповнені сил і натхнення пройти це випробування з гідністю.
О 22.00 усі уважно слухали тренера Корчагу Н.В., яка розповідала про синенергію та правила, за яким буде проходити тренінг. І після цього розпочалося… Представлення, сподівання, піца, одяг з газет від дивних кутюр’є (які або говорять, або бачать, або роблять) та його презентація, «Квадрат Малевича», «Вузлик напам’ять» (до речі, як це не дивно звучить, але спробували б ви його зав’язати!), подолання простору без допомоги ніг, «Пошуки сім’ї», «Політ на Місяць», створення короткометражного фільму за мотивами казки «Троє поросят», «Картина, Іван Петрович, Глаша + Марфуша», волейбол, перегляд фільму.
Родзинкою цьогорічного тренінгу став нічний квест з ліхтариками по кабінетах гімназії, під час якого учні шукали завдання (між іншим, вони були прикріплені бозна-де!) й відповіді до них (ще одне «бозна-де»!).
Стомлені й сонні, але щасливі й радісні, зі сльозами на очах і зі сподіваннями, що перевершили все, «синергетичні» одинадцятикласники прощалися один з одним, гімназією та вчителями.
Щиро дякуємо за надану можливість такого спілкування Кухарчук Т.А., Бойчак Л.А., Корчазі Н.В., Карплюк О.М., Парфенюк О.М., Литовченко Н.М.

З любов’ю та повагою, ваші одинадцятикласники

Тренінг «Загублені в часі»

Тренінг «Загублені в часі»

Категорія: Інформація