Рівненський ліцей

Подорож до країни скарбів

Опубліковано 27-03-2018, 06:27

874
Подорож до країни скарбів
Днями гімназисти 6-А класу разом із вихователем Лупіною Н.М. та гімназійним бібліотекарем Котолюз Л. М. завітали в гості до Рівненської обласної бібліотеки.
Працівники відділу формування бібліографічного ресурсу, баз даних та обслуговування користувачів підготували для шестикласників цікавий квест «Подорож країною скарбів».
Ознайомившись із новими формами роботи бібліотеки та широким спектром послуг, які надають користувачам працівники книгозбірні, гімназисти розпочали свою «подорож» відділами бібліотеки. Завдання квесту були складені таким чином, щоб навчити учнів шукати потрібну інформацію за допомогою каталогів бібліотеки, правильно заповнювати листки читацького запиту, орієнтуватися, у яких відділах знаходяться потрібні документи. Це було не лише змагання між однокласниками, а й шанс проявити кмітливість, уміння приймати правильне рішення. Шестикласники були дуже активними гравцями, а знаючи розміщення відділів у бібліотеці, зашифрований у завданні пункт знаходили з легкістю. До фінішу всі команди принесли свої скарби-книги, які отримали, виконавши правильно завдання.

Лупіна Н.М., вихователь 6-А класу

Подорож до країни скарбів

Подорож до країни скарбів

Категорія: Інформація