Рівненський ліцей

Привіт, кенгуренятко!

Опубліковано 11-11-2017, 21:17

806
Добро починається з тебе – гасло проекту, який проводився в гімназії. Взяти участь у ньому погодилися всі дев’ятикласники. Частину грошей зібрали на ярмарку, частину – під час акції в класі. Але як реалізувати зібрані кошти, ніяк не могли придумати. Рішення з’явилося випадково. Під час екскурсії до Приватбанку нам демонстрували, як працює QR-код. Для цього керівник відділу взяв аркуш, на якому під час сканування ми прочитали інформацію про збір коштів Рівненським зоопарком на вигодовування дитинчати пуми!
Зв’язавшись із працівниками зоопарку, ми дізналися, що в той час ще більшої допомоги потребувало дитинча кенгуру. Ідея була схвалена одноголосно. Під час візиту до зоопарку ми кинули конверт з грошима у скриньку для благодійних внесків і пішли знайомитися з новим мешканцем. На жаль, сфотографувати маленьке кенгуренятко ми не встигли, але ми його бачили! Воно висунуло голівку з маминої сумки, подивилося на нас і знову сховалося, адже самостійно вистрибувати воно зможе лише через три місяці.
Анна Олегівна, працівник зоопарку, провела нам цікаву екскурсію і ми мали можливість помилуватися тими тваринками, які не поспішали від нас заховатися.

Грекова Поліна, 9-А клас


Привіт, кенгуренятко!

Привіт, кенгуренятко!

Привіт, кенгуренятко!

Категорія: Інформація