Рівненський ліцей

Незвичайний день іменинника

Опубліковано 7-06-2017, 20:41

1318
Незвичайний день іменинника в 5-Б

Ліс – легені планети, її окраса та надія. Чи справді це так, вирішили перевірити учні 5-Б класу, відвідавши Музей лісу поблизу Костополя. Екскурсовод познайомив нас із колекціями флори та фауни Рівненщини, зразками народних промислів, які пов’язані з лісом. Реалістичні опудала тварин, колекції комах, композиції з рослин та цікава розповідь - усе справило приємне враження на п'ятикласників.
Згодом, після того, як усі добре підкріпились, розпочалася розважальна програма для весняних іменинників, які дегустували їжу, розгадували загадки, виконували математичні, мовні та спортивні завдання, шукали сховані цукерки. Незабутні хвилини радості за виконані завдання, відчуття командного духу та дружби були дивовижними!
Незабаром погода покращилась і гімназисти пішли в глиб лісу «Екологічною стежкою». Вони побачили маленького вовчка сірого, різні види рослин, гнізда пташок, скуштували заячу траву і, звичайно, отримали багато приємних вражень. Дружний клас так захопився розвагами, що й не помітив, як потрібно було збиратися додому.
У Рівне всі повернулися із сувенірами та купою приємних вражень!

Романюк Юлія, координатор 5-Б кл.


Цікава подорож п’ятикласників

Цікавою та захопливою була мандрівка учнів 5-Б класу в Костопільський музей лісу, під час якої учні слухали розповіді про тварин, розглядали експонати, грали в рухливі ігри, гуляли лісом та фотографувались, а ще влаштували свято весняного іменинника.
Дуже цікавими експонатами виявились ропуха, гадюка, горностай, зубр та вухата сова. Цікава розповідь екскурсовода про дерева та фотосинтез, про наземних лісових мешканців, комах і птахів закарбувалась у пам’яті п’ятикласників.
Веселою забавою було ходити по палках, кататись на великій підвісній гойдалці та просто бігати з друзями.
Школярам дуже сподобалася прогулянка лісом, під час якої діти збирали кислиці, вилазили на вишку, бачили дуб щастя, дуб здоров’я, дуб кохання й сосну бажань, не оминули й пташиної «багатоповерхівки», а також побачили вовчка сірого (до вовка він не має ніякого стосунку).
Звичайно, дівчата не могли втриматися від фотографування на фоні неймовірної краси природи.
Свято весняного іменинника залишило юних гімназистів задоволеними, а спортивні змагання та логічні завдання виявились, на диво, цікавими.
Ми вдячні Лупіній Наталі Мирославівні, батьківському комітету та працівникам «Музею лісу» за цю прекрасну екскурсію.

Анастасія Кардаш, учениця 5-Б кл.


Незвичайний день іменинника

Незвичайний день іменинника


Незвичайний день іменинника

Категорія: Інформація