Рівненський ліцей

Гімназисти на хвилі перемог у МАН

Опубліковано 23-05-2017, 20:40

1252
У кожної людини є талант. Та не кожен здатний відкрити цей талант у собі та досягти бажаних висот, адже успіх потребує клопіткої, наполегливої праці.
Учні Рівненської української гімназії впродовж року не сиділи склавши руки. Вони активно брали участь у написанні науково-дослідних робіт у Малій академії наук. Гімназисти інтелектуально розвивалися, творчо мислили, шукали інформацію для робіт, старанно готувалися до контрольних випробувань та захистів. І результати не забарилися…
До II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук від гімназії було допущено 24 учні, із них: 2 переможці I етапу, 4 дійсних члени МАН, 18 членів-слухачів гуртка РМАНУМ.
Гімназисти представили свої роботи в 20 секціях Малої академії наук. Учень 8-Б класу Гедзюк Владислав захищав роботи у двох секціях. Школярі вибороли 17 перемог. Найуспішніше виступили Купчик Анна (учениця 10 класу), Сяська Іванна (учениця 9 класу), які посіли перші місця. На загальногімназійному святі «Зорепад талантів» 16 травня 2017 року було відзначено призерів конкурсу-захисту та їхніх учителів, які з терпінням та любов’ю допомагали переможцям. А вже 17 травня наші гімназисти відвідали в Рівненському обласному українському академічному музично-драматичному театрі Підсумкову сесію Рівненської Малої академії наук учнівської молоді.
Аналіз діяльності закладу за звітний період зробив начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Миколайович Таргонський. Окрім того, він вручив Почесні грамоти управління кращим освітянам краю, які докладають вагомих зусиль для розвитку обдарованої молоді. А директор Рівненської Малої академії наук учнівської молоді Олександр Анатолійович Андрєєв нагородив alma mater грамотою за результативну роботу та активну участь обдарованої молоді в конкурсі-захисті в номінації «Найкращий навчальний заклад м. Рівне» 2017 року. Гімназисти підкорюють вершини науки, пишучи дослідні роботи, беруть участь в олімпіадах, перемагають і лідирують у всьому завдяки наполегливій праці, адже навчання – це питання якості. Ми вітаємо переможців та бажаємо не здаватися на шляху до омріяного ореолу слави.

Середюк Ольга, учениця 10-Б класу


Гімназисти на хвилі перемог у МАН

Категорія: Інформація