Рівненський ліцей

Пошук скарбів книжкових

Опубліковано 5-05-2017, 21:31

1431
Упродовж останнього квітневого тижня для учнів 7-х класів було проведено цикл бібліотечних уроків. Метою заходів стала популяризація бібліотечно-бібліографічних знань та детальніше ознайомлення з обласною бібліотекою, читачами якої хочуть бути всі гімназисти. У супроводі бібліотекарів РДОБ (Гуріної В.П. та Матушевської Т.В.) учні вчилися не блукати в книжкових лабіринтах.
Інформація була дібрана таким чином, аби гімназисти в ігровій формі вчилися користуватися каталогами та картотеками бібліотеки (алфавітним, систематичним й електронним варіантами) та практикувалися в пошуку потрібної літератури.
Для закріплення здобутих знань учні розділилися на дві команди й змагалися в ігровій формі, хто назбирає найбільше «скарбів», якими в бібліотеці є, звичайно, книги.
Діти із задоволенням закріпили свої знання у квесті. На завершення переможців нагородили подяками та призами – закладками до книг, значками та солодощами.
Квестерам сподобалась інтелектуальна гра, завдяки якій вони дізналися багато цікавого й нового про бібліотеку та її можливості.

Котолюз Л.М., бібліотекар РУГ


Пошук скарбів книжкових

Пошук скарбів книжкових


Пошук скарбів книжкових

Категорія: Інформація