Рівненський ліцей

Чарівна Квітка України

Опубліковано 22-03-2017, 21:04

1142
Чарівна Квітка України

3 березня, у перші дні весни, вихователем Бурець Оленою Андріївною та учнями одинадцятих класів було проведену годину спілкування про відому співачку - Квітку Цісик. Усі ми, безумовно, пам’ятаємо імена видатних письменників, які змушені були покинути свою Батьківщину й шукати щастя на чужині. Олександр Олесь, Володимир Винниченко, Євген Маланюк, Осип Турянський … Цей ланцюжок імен можна продовжувати довго, так само, як ішли до нас з далекої чужини ті, хто ніколи не забував свої корені, хто жив і творив для України. Такою була й Квітка Цісик — американська співачка українського походження, яка мріяла потрапити в Україну. Вона казала так: «Я мріяла, що в Україні мене почують…» Не можливо уявити, якою талановитою була ця прекрасна жінка. Спеціалісти підрахували, що Квітку послухали понад 22 млрд. чоловік — у кілька разів більше, ніж населення земної кулі. В історії американської легкої музики про Цісик написано: «Голос, що звучить найчастіше у світі».
Завдяки такому заходу, одинадцятикласники ознайомилися з творчістю видатної української співачки, послухали її пісні, декламували вірші, пізнали для себе багато нового та цікавого.
Усі учні 11 класів взяли участь у підготовці години спілкування, адже дуже зацікавилися творчістю та життєвим шляхом відомої на весь світ співачки – Квітки Цісик.

Франчук Марія, учениця 11 класу


Чарівна Квітка України

Чарівна Квітка України


Чарівна Квітка України

Категорія: Інформація