Рівненський ліцей

Завершується 2016 рік – Рік англійської мови

Опубліковано 20-12-2016, 14:26

1325
Завершується 2016 рік – Рік англійської мови

У гімназії було проведено тиждень іноземних мов, під час якого діти продемонстрували свої знання не лише з англійської, але й з німецької та французької мов. Учні брали участь у брейн-ринзі, різних конкурсах, у тому числі й поетичних, де звучали вірші сучасних англійських та американських письменників, а також сонети Шекспіра. Найменші гімназисти, п’ятикласники, довели, що ми не одні у Всесвіті: вони придумували свої планети та їхніх мешканців.
У рамках тижня іноземних мов у 6-х класах було проведено гру «Хто знає англійську мову краще». Не лише представники команд, а й уболівальники з обох класів теж були активними й заробили своїм командам додаткові бали.
Змагання було дуже запеклим, а результат несподіваним, адже виявилося, що учні обох класів чудово опанували матеріал, і гра закінчилася з рахунком 67:67! Перемогла дружба!
Учні 8-А класу вирушили в подорож до Лондона, під час якої гіди 10-х класів розповіли про цікаві місця столиці Великої Британії. Після віртуальної подорожі була проведена вікторина. Восьмикласники активно відповідали на питання, виявляючи уважність та кмітливість. Усі учасники отримали «вітамінні» нагороди. На завершення подорожі всі виконали пісню «I Have a Dream».
Завершився тиждень іноземних мов заходом «Різнокольорова палітра». Діти мали можливість показати свої таланти. Учні декламували поезії, виконували пісні, інсценізували уривки з улюблених творів. Життя – різнокольорова палітра! Сьогодні темні, бліді кольори, а завтра – яскраві, тому вірші й пісні звучали різні: ліричні, які торкалися душі й серця, жартівливі, які піднімали настрій та вселяли оптимізм.
Рік закінчився, але життя продовжується, і вивчення іноземних мов теж. Якщо сьогодні тобі щось не вдається, то доклади трохи зусиль – і завтра все вдасться, і наступний рік буде кращим і більш успішним! Нехай збуваються всі наші мрії!

Завершується 2016 рік – Рік англійської мови

Завершується 2016 рік – Рік англійської мови


Завершується 2016 рік – Рік англійської мови

Категорія: Інформація