Рівненський ліцей

Підтримка військових

Опубліковано 16-02-2016, 13:17

1212
Центр «Милосердя» РУГ звернувся до усіх гімназистів з проханням допомогти волонтерському центру у виготовленні «Кікімор» .
«Кікіморами» називається особливий камуфляж для снайперів та розвідників, який роблять майстрині своїми руками зі звичайної мішковини та риболовних сіток.
Восьмикласники вирішили не залишатися осторонь та 12 лютого відправились у волонтерський пункт, щоб надати свою посильну допомогу.
Таке обмундирування ми побачили вперше. Виготовлення «кікімор» вимагає довготривалої роботи: розрізати на необхідні шматки мішковину, розділити її на нитки, закріпити гачком на сітку. Таку роботу ми робили вперше, і вона нам сподобалася. Зі слів волонтерів, в магазинах такі костюми коштують дуже дорого. Усі маскувальні костюми будуть відправлені військовим в зону АТО. Саме таким чином ми долучилися до підтримки наших військових, які захищають територіальну цілісність України.
Десятикласники теж не байдужі до подій, які зараз розгорнулися в зоні АТО, тому долучилися до допомоги волонтерам, бажаючи зробити нехай маленький, але все-таки внесок у спільну перемогу.
Наша любов, турбота і бажання допомогти обов’язково зроблять свою справу - захистять наших військових.
Ми звертаємося до всіх не бути байдужими та прийти у волонтерський центр за адресою м. Рівне, вул.Петлюри 6 а, та допомогти!
Прес центр 8-х і 10-х класів.


Підтримка військових

Підтримка військових

Підтримка військових

Підтримка військових

Категорія: Самоврядування