Рівненський ліцей

День самоврядування

Опубліковано 5-05-2014, 12:29

1839

Є в календарі Рівненської української гімназії один день, на який чекають усі – це День самоврядування. У цей день усі охочі можуть відчути на власному досвіді, як то воно - працювати у школі. Організовує усе координаційна рада гімназії, а безпосередньо керує роботою центр «Науки та освіти». Підготовка починається заздалегідь. Учні, які вирішили спробувати себе в ролі учителя, обирають предмет (за розкладом дня), узгоджують усі робочі моменти зі справжнім учителем і…. починають готуватися! Традиційно учителями-дублерами стають у найближчому молодшому класі – шестикласники у п’ятикласників, семикласники у шестикласників і так далі.


Особлива місія у випускників. Вони виконують обов’язки адміністрації, учителів, вихователів, технічного персоналу. Цього року директором був Бабюк Олександр. Його замісниками стали: Дубовик Олександр, Надієвець Дмитро та Вернюк Олександр. Роботу психолога дублювали Леонтьєва Юліана та Кухарчук Дарина, педагога-організатора – Дем’янович Анастасія та Дмитрук Іванна, бібліотекаря – Суходольський Роман та Дмитроца Віталій; медпрацівника – Верещук Марія та Мороз Максим; завгоспа – Момотюк Святослав, прибиральниць – Плюхова Анна, Гордієвич Анна, Бондарчук Людмила та Гончарова Анастасія; секретаря – Болдишев Ярослав; бухгалтера – Лебедич В’ячеслав, вахтера – Мельник Сергій. Усе що відбувалося у цей день фіксував наш фотокор-початківець Кузьмич Анна.


Треба зазначити, що 30 квітня День самоврядування пройшов змістовно та на позитиві. Адміністрація ініціювала та провела на великій перерві лінійку. На ній було представлено нового очільника учнівського самоврядування гімназії – Овсіюк Марію. Марія подякувала попередньому координатору гімназії Ковальчук Анні за роботу і запевнила присутніх, що обов’язково реалізує усе заплановане. А це: ГІМНАЗІЙНЕ РАДІО, велостоянка, тематичне оформлення гімназійного приміщення, систематичне проведення квестів та тренінгів. Плани нового координатора дістали схвальну підтримку і пропозиції допомоги.


Що не кажи, а працювати в гімназії цікаво. Не віриш? Спробуй у День самоврядування в наступному навчальному році!


День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

День самоврядування

Категорія: Гімназійні свята, Самоврядування