Рівненський ліцей

«Добро жменями»

Опубліковано 24-11-2015, 20:25

1074
Нещодавно ми дізналися, що Україною котиться хвиля волонтерської акції «Добро жменями» зі збору пластикових кришечок на протезування українських військових. Звичайно ми, учні Рівненської української гімназії, не стали стояти осторонь. І учні, і вчителі дружно долучилися до такої потрібної акції і активно почали приносити кришечки. Коли наш посуд для кришечок було наповнено, ми передали усе зібране в благодійну організацію «Фонд Руєвит».
Нас дуже зацікавила ця організація. На складах волонтерка пані Тетяна розповіла нам, що означає назва «Руєвит». «Руєвит» - це войовничий Бог, який стоїть на варті Всесвіту, це символ доблесті і відваги воїна, оберіг чоловіка-воїна, він забезпечує успіх у військовому поході.
А ще ми дізналися, що ця волонтерська організація створена небайдужими, патріотичними рівнянами, які об’єднались та згуртували навколо себе волонтерів та активістів задля допомоги армії, для забезпечення, по можливості, усім необхідним, що може врятувати життя нашим бійцям в зоні АТО. «Фонд РУЄВИТ» збирає кошти на закупівлю предметів екіпірування для військових розвід взводу та необхідні продукти харчування, медикаменти, технічні засоби, одяг, засоби гігієни та ін. А ще ця організація кожної неділі організовує «Волонтерські співанки», на яких може заспівати кожен бажаючий. Нам дуже сподобалось спілкування з пані Тетяною. Сподіваємось, що наші учні не будуть байдужими до благодійних акцій на підтримку воїнів АТО.
Олена Феодосіївна Панасюк, вихователь 8-х класів


«Добро жменями»

«Добро жменями»

«Добро жменями»

Категорія: Самоврядування