Рівненський ліцей

Свято «Книга знає все навкруг»

Опубліковано 8-04-2024, 19:17

58
Свято «Книга знає все навкруг»
«Книги - це чудовий спосіб пізнавати світ навколо нас» (Р. Стіль)
Кожна книга – це нова пригода, вона вчить багатьох важливих понять, розширює знання та уяву, а також робить світ веселішим та яскравішим.
«Книги потрібно шанувати, поважати та обов’язково читати», – переконують учні 5-Б класу після проведення свята книги «Книга знає все навкруг», яке традиційно завершило Тиждень дитячого читання в нашому ліцеї. Під час святкового дійства п’ятикласники мали чудову можливість почути історію виникнення книги, а ще поспівати пісень, продекламувати вірші, повідгадувати загадки та проявити свою акторську майстерність.
Учасники інсценівок з художніх творів (Гаррі Поттер, Герміона) та улюблені книжкові герої (Сова Мудрагелівна, Книжкова королева, Принцеса, Магістр, Фея та ін.) повернули всіх присутніх у чарівний світ дитячої книги.
Цікаві відеовікторини та конкурси допомогли дітям згадати правила поводження з книгою, а емоційну атмосферу свята доповнили відеоролики пісень, які співали всі п’ятикласники під керівництвом учителя музики Лідії Туровської.
Під кінець дійства всі учні отримали від класного керівника Оксани Гаврилюк цінні подарунки – книги. Усім учасникам та гостям свята ця зустріч додала натхнення та гарного весняного настрою, а ще довела переконання, що читання – це суперсила кожної дитини.

Лариса Котолюз, бібліотекар ліцею

Свято «Книга знає все навкруг»

Свято «Книга знає все навкруг»


Категорія: Інформація