Рівненський ліцей

З турботою про тварин

Опубліковано 23-03-2024, 20:40

58
З турботою про тварин
Щороку ліцеїсти дбають про чотирилапих мешканців рівненських дворів: безпритульних котів та песиків. Не просто поділитися власним бутербродом, а й організувати корисну та добру справу зі збору кормів – це прояв турботи та теплоти, а ще усвідомлена активна позиція, яка, безперечно, робить цей світ кращим.
За ініціативи центру корисних справ учнівського самоврядування та в співпраці із благодійним фондом «Щаслива лапа» у ліцеї було проведено акцію «Happy М'яу для Мурчика». Учні 5-7 класів радо відгукнулися та принесли корми для безпритульних тварин.
Усе зібране (майже 11 кілограмів різних видів кормів) ми передали зооволонтеру Анні Леонідівні Карпюк. Щодня вона турбується та підгодовує близько десяти дворових котиків. Зважаючи на те, що пенсія пані Анни не велика, а про своє волонтерство вона не має змоги розповісти в соціальних мережах, ми вирішили підтримати саме її. До того ж її небайдуже ставлення до безпритульних тварин є прикладом для сусідських дітей, з якими Анна Леонідівна теж активно спілкується, часто саме в той час, коли доглядає та годує чотирилапих підопічних. На жаль, часто знаходить у дворі й тих тваринок, яких зрадили люди: спочатку брали до себе, а потім з невідомих причин проганяли з дому.
Приклад пані Анни вчить нас, що кожна маленька дія може мати велике значення в житті іншої живої істоти – подарувати знедоленим песикам та котикам шанс вижити.

Наталія Корчага, педагог-організатор

З турботою про тварин

З турботою про тварин

Категорія: Інформація