Рівненський ліцей

Доброволець - герой сьогодення

Опубліковано 16-03-2024, 08:53

66
Доброволець - герой сьогодення
14 березня щорічно в Україні відзначається День добровольців. Цю річницю встановила Верховна Рада України в 2017 році з метою вшанування мужності та героїзму тих, хто захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. "Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном. Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх героїв, які віддали життя за свободу", — написав Зеленський.
З цієї нагоди з ліцеїстами 7-А класу була проведена героїчна хроніка "Добровольці - воїни добра". Учні переглянули відеосюжети "Українські Добровольці", "День Українського Добровольця", вшанували хвилиною мовчання пам’ять наших убитих воїнів у російсько-українській війні. Семикласниці розповіли про своїх рідних та близьких людей "Доброволець - герой сьогодення".
День українського добровольця - це нагадування всім нам, що одного разу, ставши на захист Батьківщини, ми до кінця нашого життя залишаємось її добровольцями. Низький уклін усім, хто долучався й продовжує гідну справу добровольчої допомоги та захисту рідної землі!
Разом ми переможемо! Слава Україні! Героям слава!
Вічна слава героям, які полягли за Україну! Герої не вмирають! Подвиг українських добровольців житиме у віках.

Бондар О.М., класний керівник 7-А класу

Доброволець - герой сьогодення

Категорія: Інформація