Рівненський ліцей

Європарад у Рівному

Опубліковано 18-05-2015, 14:05

1634
У суботу 16 травня Рівне, як і вся Україна, відзначало День Європи. У святкуванні взяли участь і учні 10-х класів Рівненської української гімназії разом з учителями Ярмольчук С.С. і Остапіною Т.І.. Євроклуби усіх шкіл міста пройшли парадом від Майдану Магдебурзького Права до Майдану Незалежності, представляючи всі країни Євросоюзу. Нашу школу яскраво презентували Тарас Бурченя та Іра Шушляк у національних костюмах Австрії. Чудова погода, безліч повітряних кульок, національні костюми країн Євросоюзу створили святковий настрій.
У Рівне завітали іноземні гості і було підписано Меморандум про співпрацю з Монако. Почесний консул Монако в Естонії Юрі Тамм та консул Польщі у Луцьку Беата Бживчи разом з міським головою Володимиром Хомком вручали нагороди переможцям конкурсів, приурочених до Дня Європи. Гордимося тим, що отримала нагороду і Токарчук Інна, учениця 10-го класу, яка зайняла ІІІ місце у міському конкурсі «Європейська олімпіада», де брали участь 28 учасників з різних шкіл міста. Вони виконували тестові завдання, що стосувалися культурної, мистецької, економічної та політичної сфери життя країн Європейського Союзу.
Звучав гімн України, звучав гімн Євросоюзу «Ода до радості», і у небо випустили кульки з національними прапорами України та Євросоюзу, що означає єдність нашої країни з Європою.
До вечора на Майдані Незалежності лунала музика, співали і танцювали місцеві творчі колективи та учні. Гляньте на справді щасливі обличчя гімназистів і ви зрозумієте, що святкування Дня Європи у Рівному вдалося!

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Європарад у Рівному

Категорія: Інформація